ARCHLine.XP LIVE

ARCHVIZ animationsmjukvara

ARCHLine.XP LIVE

Lätt att använda Archviz animationsprogram

ARCHLine.XP LIVE är ett lättanvänt och prisvärt animationsprogram för att förvandla din 3D-design till en uppslukande modell och skapa högkvalitativa visualiseringsbilder, videor och live-genomgångar.

Du kan prova den fullständiga versionen gratis i 30 dagar!

Enanvändarlicens (evig): 649 € + moms

Enanvändarlicens (hyra på 1 månad): 41 € + moms

Enanvändarlicens (hyra i 12 månader): 399 € + moms

UTBILDNINGSBIBLIOTEKET

Vad är ARCHLine.XP LIVE?

ARCHLine.XP LIVE gör det möjligt att visualisera arkitektur och inredningsutrymmen i realtid genom att simulera material, sol, lampor, vegetation, vatten och andra miljöelement som människor, fordon etc.

ARCHLine.XP LIVE har en direkt och smidig anslutning till ARCHLine.XP – överför din BIM-modell till en VR-miljö med ett enkelt klick. Ingen renderingstid och ingen dataförlust, vilket är lika med hisnande visuella bilder på några minuter.

Vad kan du göra med LIVE?

Med ARCHLine.XP LIVE kan du göra dina ritningar levande, andas rum fulla av rörelse, vegetation, människor, fordon, liv etc.

Stämningen i din design berör dina kunder om de fritt kan gå runt, känna och uppleva sin framtida fastighet, långt innan den blir verklighet – genomgångar i direktsändning, högkvalitativa videor med mera: allt handlar om rörelse.

Lägg till riktigt vatten i dina planer, omge det med träd och växter och se hur löven rör sig i vinden.

DU KAN PROVA DEN FULLSTÄNDIGA VERSIONEN I 30 DAGAR UTAN KOSTNAD!

Vill du prova?

SE SKILLNADEN

En lättanvänd och prisvärd animationsprogramvara för archviz. Förvandla din 3D-design till verklighetstrogna modeller, skapa högkvalitativa bilder, videor och genomgångar. Ingen renderingstid och ingen dataförlust, vilket är lika med hisnande visuella bilder på några minuter.